Overslaan en naar de inhoud gaan

Grasmaaier veroorzaakt gaslek in Roermond

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 11:04

Een grasmaaier heeft donderdagmorgen een gasverdeelkast uit de grond gereden in Roermond. Hierdoor is er een gaslek ontstaan.

De brandweer moest rond 10:30 uur richting de Keulsebaan. Het fietspad aan de Keulsebaan is inmiddels afgezet.

Grasmaaier
Volgens een correspondent ter plaatse zou de bestuurder van een grasmaaier de verdeelkast over het hoofd hebben gezien omdat het gras erg lang was.

Reparatie
Specialisten van Enexis hebben de toevoerleiding dichtgedraaid. Het lek wordt gestopt en de pijp gerepareerd.

Een woordvoerder van Enexis zegt dat de schade mee lijkt te vallen. "Tot nu toe lijkt het er niet op dat consumenten last krijgen van het lek. Maximaal twee magazijnen op het bedrijventerrein komen mogelijk zonder gas te zitten."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen