Overslaan en naar de inhoud gaan

Grandslamwinnaar Sam Schröder mag ook naar Roland Garros

Geplaatst opzondag 20 september 2020 - 17:46

Rolstoeltennisser Sam Schröder kan binnenkort ook op het toernooi van Roland Garros een gooi naar een grandslamzege doen.

De uit Geleen afkomstige Schröder mag met een wildcard naar Parijs afreizen.

Lees ook: De vlag uit, de cup in handen: Sam Schröder is weer thuis

Wildcard
De nummers één, twee en drie van de wereldranglijst zijn rechtstreeks geplaatst voor de grandslamtoernooien. Schröder is inmiddels de nummer drie op de ranking, maar de balans voor Roland Garros werd eerder opgemaakt. Daardoor moest hij hopen op een wildcard.

Kanshebber
Het Franse grandslamtoernooi begint op 27 september. Schröder is een kanshebber op de toernooizege: vorige week debuteerde hij op de US Open op een grandslamtoernooi en hij greep, tot veler verrassing, direct de eindzege.

Lees ook: Eerste Grand Slam-titel voor Sam Schröder

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen