Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Grand Prix van Zandvoort gratis te zien voor het hele land

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 14:46

Het hele land kan vanaf 2020 op televisie kostenloos meegenieten van de Dutch Grand Prix in Zandvoort.

Ziggo maakt het mogelijk dat ook woonkamers zonder Ziggo-abonnement toch de Formule 1-race live kunnen zien.

Ook erna
Het bedrijf is de eigenaar van de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland. Liefhebbers kunnen meegenieten van het hele weekend op Ziggo Sport. Ook de twee edities die nog zullen volgen na de Dutch Grand Prix van 2020 stelt Ziggo voor alle huishoudens het Formule 1-weekend gratis ter beschikking.

Recordaantallen
De oranjegekte is in de afgelopen raceseizoenen fiks toegenomen. Steeds meer Nederlanders kopen kaartjes voor de Europese Grand Prix's sinds de toetreding van Max Verstappen in de sport. En dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij Ziggo Sport-directeur Will Moerer: "De populariteit van de Formule 1 in Nederland is groter dan ooit. Dit zien we ook terug in het de recordaantallen kijkers op Ziggo Sport. Met de komst van de Grand Prix naar Zandvoort komt de wereld van de Formule 1 nog dichterbij. Heel Nederland leeft nu al massaal mee. En daarom willen wij het Dutch Grand Prix-raceweekend Zandvoort gratis uitzenden voor heel Nederland. Want van zo’n uniek Nederlands event moet iedereen kunnen genieten."

De Formule 1 keert dan na 35 jaar terug naar Nederland. De Grand Prix van Zandvoort zal naar verwachting in mei worden verreden.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen