Overslaan en naar de inhoud gaan

Grand Prix van Zandvoort gratis te zien voor het hele land

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 14:46

Het hele land kan vanaf 2020 op televisie kostenloos meegenieten van de Dutch Grand Prix in Zandvoort.

Ziggo maakt het mogelijk dat ook woonkamers zonder Ziggo-abonnement toch de Formule 1-race live kunnen zien.

Ook erna
Het bedrijf is de eigenaar van de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland. Liefhebbers kunnen meegenieten van het hele weekend op Ziggo Sport. Ook de twee edities die nog zullen volgen na de Dutch Grand Prix van 2020 stelt Ziggo voor alle huishoudens het Formule 1-weekend gratis ter beschikking.

Recordaantallen
De oranjegekte is in de afgelopen raceseizoenen fiks toegenomen. Steeds meer Nederlanders kopen kaartjes voor de Europese Grand Prix's sinds de toetreding van Max Verstappen in de sport. En dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij Ziggo Sport-directeur Will Moerer: "De populariteit van de Formule 1 in Nederland is groter dan ooit. Dit zien we ook terug in het de recordaantallen kijkers op Ziggo Sport. Met de komst van de Grand Prix naar Zandvoort komt de wereld van de Formule 1 nog dichterbij. Heel Nederland leeft nu al massaal mee. En daarom willen wij het Dutch Grand Prix-raceweekend Zandvoort gratis uitzenden voor heel Nederland. Want van zo’n uniek Nederlands event moet iedereen kunnen genieten."

De Formule 1 keert dan na 35 jaar terug naar Nederland. De Grand Prix van Zandvoort zal naar verwachting in mei worden verreden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen