Overslaan en naar de inhoud gaan

'Graham Norton vond vertraging in verbinding ongemakkelijk'

Geplaatst opmaandag 18 mei 2020 - 8:28

Chantal Janzen was heel trots op haar onderonsje met Graham Norton tijdens de alternatieve songfestivalshow. De BBC-commentator vond alleen de grote vertraging in de verbinding 'awkward'.

De Limburgse presentatrice reageert daarmee op de hilariteit die op social media ontstond nadat de presentator na het bewuste gesprek op televisie verzuchtte: "God, dat was ongemakkelijk."

Lees ook: Graham Norton na gesprek met Chantal: 'Ongemakkelijk'

Repetities
Volgens Chantal Janzen sloeg die opmerking in ieder geval niet op het gesprek zelf. "Tijdens de repetities was hij al lief en enthousiast, en tot mijn verbazing en opluchting 's avonds ook", aldus de in Tegelen geboren presentatrice. Ze biechtte ook op weer ouderwets nerveus te zijn geweest voor dat gesprek.

Grote vertraging
"Hij vond de grote vertraging in de verbinding 'awkward', dus ik ben bang dat ik er de volgende keer gewoon heen moet. Voor een face to face gesprek. Iemand moet het doen hè. Ik offer me wel op", grapte ze verder.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen