Overslaan en naar de inhoud gaan

'Graham Norton vond vertraging in verbinding ongemakkelijk'

Geplaatst opmaandag 18 mei 2020 - 8:28

Chantal Janzen was heel trots op haar onderonsje met Graham Norton tijdens de alternatieve songfestivalshow. De BBC-commentator vond alleen de grote vertraging in de verbinding 'awkward'.

De Limburgse presentatrice reageert daarmee op de hilariteit die op social media ontstond nadat de presentator na het bewuste gesprek op televisie verzuchtte: "God, dat was ongemakkelijk."

Lees ook: Graham Norton na gesprek met Chantal: 'Ongemakkelijk'

Repetities
Volgens Chantal Janzen sloeg die opmerking in ieder geval niet op het gesprek zelf. "Tijdens de repetities was hij al lief en enthousiast, en tot mijn verbazing en opluchting 's avonds ook", aldus de in Tegelen geboren presentatrice. Ze biechtte ook op weer ouderwets nerveus te zijn geweest voor dat gesprek.

Grote vertraging
"Hij vond de grote vertraging in de verbinding 'awkward', dus ik ben bang dat ik er de volgende keer gewoon heen moet. Voor een face to face gesprek. Iemand moet het doen hè. Ik offer me wel op", grapte ze verder.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen