Overslaan en naar de inhoud gaan

Graham Norton na gesprek met Chantal: 'Ongemakkelijk'

Geplaatst opzondag 17 mei 2020 - 11:28

Chantal Janzen kijkt tevreden terug op de alternatieve songfestivalshow zaterdagavond. Ruim 2,3 miljoen mensen keken in Nederland naar het tv-programma.

De uitzending werd in ruim 40 landen uitgezonden, omdat veel tv-zenders een leeg gat in de programmering hadden door het wegvallen van de finale van de liedjeswedstrijd. De show werd ook uitgezonden door de BBC, met commentator Graham Norton.

Opmerking Graham Norton
Janzen had in de show via een videoverbinding een onderonsje met de Britse presentator Graham Norton. "Ik ben heel erg blij dat Graham Norton ons heel heeft gelaten, want als hij nu iets heel naars had gezegd, dan had ik dat natuurlijk wel teruggegooid", zei Janzen na afloop van de show.

Wat ze toen nog niet wist was dat Norton, commentator bij de BBC, op die zender zich toch even had uitgelaten over het een-op-eentje. "God, dat was ongemakkelijk", zei hij.

'Supertrots'
Janzen reageerde opgelucht na de uitzending. "Ik ben zo blij dat het goed gegaan is en dat er niet iets raars is gebeurd", zegt Janzen tegen de NOS. Het multitalent presenteerde de show samen met Jan Smit, Edsilia Rombley en NikkieTutorials. "Ik ben supertrots op ons allemaal."

Overigens werd bekend dat de organisatie het liedjesfestijn volgend jaar weer in Rotterdam wil houden. Of Janzen dan van de partij is? "Alsjeblieft wel ja."

Video: NOS

Nog meer Limburgse inbreng
Naast Janzen was heel even ook nog Mathieu Hinzen uit Weert te zien. Hij won vorig jaar het Junior Eurovisie Songfestival. Hij bracht samen met de andere deelnemers en Gali Atari, winnares van het Songfestival in 1979, de evergreen 'Hallelujah'.

Bekijk dat optreden hier:

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen