Overslaan en naar de inhoud gaan

Graham Norton na gesprek met Chantal: 'Ongemakkelijk'

Geplaatst opzondag 17 mei 2020 - 11:28

Chantal Janzen kijkt tevreden terug op de alternatieve songfestivalshow zaterdagavond. Ruim 2,3 miljoen mensen keken in Nederland naar het tv-programma.

De uitzending werd in ruim 40 landen uitgezonden, omdat veel tv-zenders een leeg gat in de programmering hadden door het wegvallen van de finale van de liedjeswedstrijd. De show werd ook uitgezonden door de BBC, met commentator Graham Norton.

Opmerking Graham Norton
Janzen had in de show via een videoverbinding een onderonsje met de Britse presentator Graham Norton. "Ik ben heel erg blij dat Graham Norton ons heel heeft gelaten, want als hij nu iets heel naars had gezegd, dan had ik dat natuurlijk wel teruggegooid", zei Janzen na afloop van de show.

Wat ze toen nog niet wist was dat Norton, commentator bij de BBC, op die zender zich toch even had uitgelaten over het een-op-eentje. "God, dat was ongemakkelijk", zei hij.

'Supertrots'
Janzen reageerde opgelucht na de uitzending. "Ik ben zo blij dat het goed gegaan is en dat er niet iets raars is gebeurd", zegt Janzen tegen de NOS. Het multitalent presenteerde de show samen met Jan Smit, Edsilia Rombley en NikkieTutorials. "Ik ben supertrots op ons allemaal."

Overigens werd bekend dat de organisatie het liedjesfestijn volgend jaar weer in Rotterdam wil houden. Of Janzen dan van de partij is? "Alsjeblieft wel ja."

Video: NOS

Nog meer Limburgse inbreng
Naast Janzen was heel even ook nog Mathieu Hinzen uit Weert te zien. Hij won vorig jaar het Junior Eurovisie Songfestival. Hij bracht samen met de andere deelnemers en Gali Atari, winnares van het Songfestival in 1979, de evergreen 'Hallelujah'.

Bekijk dat optreden hier:

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen