Overslaan en naar de inhoud gaan

Graffitispuiter bekladt muren en straatmeubilair in Eys

Geplaatst opzondag 5 januari 2020 - 15:43

Een vandaal heeft in de nacht van zaterdag op zondag muren, brievenbussen en een elektriciteitshuisje in Eys beklad met graffiti.

Een inwoner van Eys laat weten dat de graffitispuiter het dorp in één nacht onder handen heeft genomen.

Handtekening
De graffitispuiter heeft sporen achtergelaten op een elektriciteitshuisje op de hoek van de Wittemerweg. Verder heeft hij ook zijn tag gespoten op muren en straatmeubilair langs de Mesweg, Lodewijk XIV Straat, Hanzonstraat en Meester Doctor Froweinweg. Een tag is een soort handtekening van een graffiti-artiest.

Het is niet bekend wie verantwoordelijk is voor de bekladdingen.

Graffiti Eys (5 jan 2020)
Foto: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen