Overslaan en naar de inhoud gaan

Graai in partijkas bij lokale partij Stein

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 10:10

Lokale politieke partij DOS in Stein is naar de politie gestapt vanwege verduistering uit de partijkas.

De politie bevestigt dat er een onderzoek loopt naar een bestuurslid van 'een politieke partij' wegens verduistering. Woordvoerder Ronald Snippe van DOS zegt dat er aangifte is gedaan maar wil niet zeggen waarvan en tegen wie.

Penningmeester
Naar verluidt zou het gaan om een bedrag van 35.000 euro dat zou zijn verdwenen uit de kas van Democratisch Onafhankelijken Stein. De penningmeester van de partij zou daarvoor verantwoordelijk zijn. Dat lijkt ook bevestigd te worden door de website van DOS, waarop te lezen staat dat de partijkas op dit moment wordt beheerd door waarnemend penningmeester Piet Spaan, tevens partijsecretaris.

Grote partij
DOS is in de gemeenteraad van Stein veruit de grootste partij, met acht van de 21 zetels. De partij zit ook in de coalitie en levert drie van de vijf wethouders.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen