Overslaan en naar de inhoud gaan

Graai in partijkas bij lokale partij Stein

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 10:10

Lokale politieke partij DOS in Stein is naar de politie gestapt vanwege verduistering uit de partijkas.

De politie bevestigt dat er een onderzoek loopt naar een bestuurslid van 'een politieke partij' wegens verduistering. Woordvoerder Ronald Snippe van DOS zegt dat er aangifte is gedaan maar wil niet zeggen waarvan en tegen wie.

Penningmeester
Naar verluidt zou het gaan om een bedrag van 35.000 euro dat zou zijn verdwenen uit de kas van Democratisch Onafhankelijken Stein. De penningmeester van de partij zou daarvoor verantwoordelijk zijn. Dat lijkt ook bevestigd te worden door de website van DOS, waarop te lezen staat dat de partijkas op dit moment wordt beheerd door waarnemend penningmeester Piet Spaan, tevens partijsecretaris.

Grote partij
DOS is in de gemeenteraad van Stein veruit de grootste partij, met acht van de 21 zetels. De partij zit ook in de coalitie en levert drie van de vijf wethouders.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen