Overslaan en naar de inhoud gaan

Graai in partijkas bij lokale partij Stein

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 10:10

Lokale politieke partij DOS in Stein is naar de politie gestapt vanwege verduistering uit de partijkas.

De politie bevestigt dat er een onderzoek loopt naar een bestuurslid van 'een politieke partij' wegens verduistering. Woordvoerder Ronald Snippe van DOS zegt dat er aangifte is gedaan maar wil niet zeggen waarvan en tegen wie.

Penningmeester
Naar verluidt zou het gaan om een bedrag van 35.000 euro dat zou zijn verdwenen uit de kas van Democratisch Onafhankelijken Stein. De penningmeester van de partij zou daarvoor verantwoordelijk zijn. Dat lijkt ook bevestigd te worden door de website van DOS, waarop te lezen staat dat de partijkas op dit moment wordt beheerd door waarnemend penningmeester Piet Spaan, tevens partijsecretaris.

Grote partij
DOS is in de gemeenteraad van Stein veruit de grootste partij, met acht van de 21 zetels. De partij zit ook in de coalitie en levert drie van de vijf wethouders.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen