Overslaan en naar de inhoud gaan

Graafmachine trekt gasleiding stuk in Roermond

Geplaatst opmaandag 18 januari 2021 - 15:10

Bij werkzaamheden is maandagmiddag een gasleiding vernield in de Roermondse Javastraat.

Toegesnelde brandweerlieden hebben de bewoners van de straat geadviseerd om ramen en deuren dicht te houden, om te voorkomen dat het ontsnapte gas via de wind de woningen binnendringt.

Straat afgezet
De leiding is kapotgetrokken door een kleine graafmachine, weet een correspondent ter plaatse. Monteurs van netbeheerder Enexis zijn onderweg om het gaslek te dichten. De straat is afgezet.

Voor zover bekend hoeven omwonenden niet geëvacueerd te worden. Het is onduidelijk of de leidingbreuk gevolgen heeft voor de gastoevoer naar de woningen toe.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen