Overslaan en naar de inhoud gaan

Graafmachine in brand bij leegscheppen beek

Geplaatst opdinsdag 14 juli 2020 - 10:51

Een graafmachine is tijdens werkzaamheden in Montfort in brand gevlogen.

Het werktuig was dinsdagochtend aan de Reigersbroekweg begroeiing uit de Vlootbeek aan het scheppen, toen de bestuurder merkte dat het gevaarte in brand stond.

Hij sprong eruit en waarschuwde de brandweer, die de graafmachine kon blussen voordat de vlammen oversloegen op het maisveld naast de sloot. De bestuurder bleef ongedeerd.

Vanwege de droogte is het op dit moment nodig om sloten en beekjes vrij te houden van begroeiing, om ervoor te zorgen dat als er ineens veel regen valt het water ook goed weg kan stromen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen