Overslaan en naar de inhoud gaan

Graafmachine in brand bij leegscheppen beek

Geplaatst opdinsdag 14 juli 2020 - 10:51

Een graafmachine is tijdens werkzaamheden in Montfort in brand gevlogen.

Het werktuig was dinsdagochtend aan de Reigersbroekweg begroeiing uit de Vlootbeek aan het scheppen, toen de bestuurder merkte dat het gevaarte in brand stond.

Hij sprong eruit en waarschuwde de brandweer, die de graafmachine kon blussen voordat de vlammen oversloegen op het maisveld naast de sloot. De bestuurder bleef ongedeerd.

Vanwege de droogte is het op dit moment nodig om sloten en beekjes vrij te houden van begroeiing, om ervoor te zorgen dat als er ineens veel regen valt het water ook goed weg kan stromen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen