Overslaan en naar de inhoud gaan

Graafmachine in brand bij leegscheppen beek

Geplaatst opdinsdag 14 juli 2020 - 10:51

Een graafmachine is tijdens werkzaamheden in Montfort in brand gevlogen.

Het werktuig was dinsdagochtend aan de Reigersbroekweg begroeiing uit de Vlootbeek aan het scheppen, toen de bestuurder merkte dat het gevaarte in brand stond.

Hij sprong eruit en waarschuwde de brandweer, die de graafmachine kon blussen voordat de vlammen oversloegen op het maisveld naast de sloot. De bestuurder bleef ongedeerd.

Vanwege de droogte is het op dit moment nodig om sloten en beekjes vrij te houden van begroeiing, om ervoor te zorgen dat als er ineens veel regen valt het water ook goed weg kan stromen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen