Lewis Hamilton Max Verstappen

Analyse F1: De Spaanse (banden)spanning blijft uit

Waar het Mercedes-team een week geleden de speelbal van Max Verstappen leek, waren de rollen bij de GP van Spanje weer als vanouds: omgedraaid.

ANP-421180622
Verstappen kan Hamilton niet opnieuw verrassen: tweede plek

Bij de Grand Prix van Spanje heeft Max Verstappen beslag gelegd op de tweede plaats. In tegenstelling tot een week geleden bleek zijn Red Bull-bolide niet de snelste auto op de baan.

LIVEGPSPANJE
Teruglezen: Verstappen op het podium in Spanje

In Barcelona hoopte Max Verstappen zijn verrassende zege van vorige week een passend vervolg te geven. Herbeleef de GP van Spanje hier:

Max Verstappen
Stuivertje wisselen bij Mercedes: Verstappen weer derde

Net als in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Spanje wist Max Verstappen bij de tweede vrije training met zijn snelste rondetijd niet in de buurt te komen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

Max Verstappen Red Bull Racing 2020
Seconde scheidt Verstappen en Mercedessen in vrije training

Valtteri Bottas heeft vrijdagochtend de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de GP van Spanje.

Max Verstappen overwinning Silverstone
Video: Waar kan Max Verstappen nog op warm weer rekenen?

Mede door de hitte kon Max Verstappen afgelopen weekend zijn rivalen aftroeven. Maar komen er nog meer circuits aan waar de Limburger op hoge temperaturen kan rekenen?

Pitlane Sem Xavier
Pitlane over Spaanse hitte: 'Dit is dé kans voor Verstappen'

De hitte, afgelopen week op Silverstone én aankomend weekend in Barcelona, blaast de WK-kansen van Max Verstappen nieuw leven in. Pitlane blikt vooruit op de GP van Spanje.

Max Verstappen ook in 2020 in Barcelona in actie

Het circuit waar Max Verstappen zijn eerste overwinning in zijn Formule 1-carrière boekte, blijft behouden voor de kalender van de koningsklasse van de autosport.

'Verstappen haalt meer uit auto dan ze bij Red Bull hopen'

Een gewaagde strategie, snaarstrakke uitvoering én gestuntel bij concurrent Ferrari leverden Max Verstappen bij de GP van Spanje een derde plek op. "Max was foutloos, zoals hij dat het hele seizoen al is", aldus F1-expert Xavier Maassen.

Verstappen vierde in kwalificatie GP Spanje

Max Verstappen start als vierde in de Grote Prijs van Spanje.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten