max verstappen (18 jul 2020)

Glibberende Verstappen had moeite met bandentemperatuur

Max Verstappen pakte zondag in Portugal zijn negende podiumplek van het seizoen. Die derde plaats kwam niet zonder slag of stoot tot stand.

Max Verstappen
Derde plaats Verstappen bij recordzege Hamilton

In een GP van Portugal die spectaculair begon, is Max Verstappen uiteindelijk als derde gefinisht, achter Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

ANP-424327516
Stewards: geen actie na botsing Verstappen en Stroll

De botsing tussen Max Verstappen en de Canadees Lance Stroll tijdens de tweede vrije training in aanloop naar de GP van Portugal krijgt geen vervolg.

ANP-424327028
Verstappen botst met Stroll en rijdt tweede tijd in training

Max Verstappen is tijdens de tweede vrije training in aanloop naar de Grote Prijs van Portugal in botsing gekomen met de Canadese coureur Lance Stroll.

Max Verstappen (10 okt 2020)
Derde tijd Verstappen in eerste verkenning Portimão

Max Verstappen heeft de eerste kennismaking met het Autódromo do Algarvo goed doorstaan.

Pitlane GP Portugal
Pitlane: 'Kansen voor Verstappen op de Algarve-achtbaan'

Op een circuit dat volgens Xavier Maassen bij de mooiste hoort waar hij gereden heeft, kan Max Verstappen het Lewis Hamilton moeilijk gaan maken.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten