max verstappen (29 nov 2019)

Streep door drie GP's: Verstappen mogelijk vaker in Europa

Extra races op circuits in Europa moeten ervoor zorgen dat het Formule 1-seizoen vorm krijgt. Max Verstappen zal in ieder geval niet racen in Japan, Azerbeidzjan en Singapore.

ANP-78229852
'Verstandig dat Verstappen het opgaf in Japan'

Max Verstappen zag in de tweede bocht van de Grand Prix van Japan het zicht op een plek in de punten verdampen. Dat hij daarna zijn bolide in de pitsstraat parkeerde, was volgens Xavier Maassen een verstandig besluit.

ANP-62784247
Video: 'Gaan de motor van Verstappen helemaal opschroeven'

Waar in de afgelopen weken vooral Ferrari en Mercedes de klok sloegen, hoeven we ons volgens F1-expert Xavier Maassen geen zorgen te maken over de prestaties van Max Verstappen. Hij ziet kansen in de GP van Japan.

Verstappen: 'Voortaan rijd ik wel rechtdoor'

Max Verstappen was tevreden met zijn derde plek in de Grand Prix van Japan. Hij was echter verre van blij met de tijdstraf die hij van de wedstrijdleiding kreeg.

Verstappen na tumultueuze openingsfase derde in Japan

Na twee incidenten met Ferrari's, een tijdstraf en een solide vervolg, is Max Verstappen op het circuit van Suzuka als derde gefinisht. Lewis Hamilton won de race, vóór Valtteri Bottas.

Teruglezen: Max Verstappen op jacht naar podium in Japan

Met de derde plek op de startopstelling verschafte Max Verstappen zichzelf een prima uitgangspositie voor de Grand Prix van Japan, die hij uiteindelijk ook als derde zou besluiten.

Verstappen ook in laatste vrije training vierde

Op het circuit van Suzuka heeft Max Verstappen bij de derde en laatste vrije training de vierde tijd geklokt.

ANP
Verstappen redelijk tevreden na kwalificatie

Hoewel hij graag sneller had gewild, moest Max Verstappen zaterdag na de kwalificatie voor de Grote Prijs van Japan toegeven dat hij het maximale had bereikt.

Verstappen vierde in tweede vrije training

Max Verstappen is vrijdagochtend vierde geworden in de tweede vrije training voor de GP van Japan. Eerder op de ochtend werd de Limburger nog zesde.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten