Max Verstappen

IJzersterke Verstappen naar tweede plek in Hongarije

In een Grand Prix van Hongarije die spectaculair begon is Max Verstappen als tweede gefinisht.

LIVE Verstappen Hongarije
Teruglezen: Opmars van Max Verstappen in GP van Hongarije

Max Verstappen is als tweede gefinisht bij de GP van Hongarije. Hij wist zich in de eerste rondes direct naar voren te werken.

Max Verstappen Red Bull Racing 2020
Verstappen stelt ook in tweede vrije training teleur

Ook de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Hongarije is vrijdag voor Max Verstappen niet prettig verlopen.

Max Verstappen
Moeizame eerste vrije training Verstappen in Hongarije

De eerste vrije training voor de Grand Prix van Hongarije is voor Max Verstappen stroef verlopen.

PITLANE GP HONGARIJE
Pitlane: 'Als Verstappen ergens kans maakt, is 't Hongarije'

Op een vermoedelijk natte Hungaroring hoopt Max Verstappen, net als vorig jaar, met Lewis Hamilton te kunnen strijden om de racezege. Pitlane blikt vooruit op de derde Grand Prix van het seizoen.

‘Verstappen komt dichterbij, Mercedes favoriet in Hongarije’

Met twee overwinningen in de afgelopen drie races op zak verschijnt Max Verstappen zondag vol vertrouwen aan de start van de Grand Prix van Hongarije. "Iedereen bij Red Bull is supergemotiveerd, maar het is de vraag of we weer een overwinning kunnen verwachten", zegt Xavier Maassen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane