max verstappen (18 jul 2020)

Verstappen vanaf startplek vier op Silverstone

Max Verstappen haalde zaterdagmiddag tijdens de kwalificatie het maximale uit zijn auto en moest uiteindelijk genoegen nemen met een plek achter de top drie.

ANP-419959920 (1)
Pirelli: verband slijtage en lekke banden op Silverstone

Slijtage is toch de reden voor de lekke banden van Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en Carlos Sainz tijdens de Grote Prijs van Groot-Brittannië afgelopen zondag.

ANP-419960410
Analyse F1: Ook dominant Mercedes kent haar grenzen

Op het moment dat Max Verstappen zondagmiddag moest concluderen dat Mercedes ongenaakbaar is, liep de superieure Duitse renstal toch deuken op.

ANP-419927183
Verstappen tweede na curieuze slotfase op Silverstone

Max Verstappen heeft zondag in de slotfase van de Grand Prix van Groot-Brittannië de tweede plek weten te pakken. Hij profiteerde van een lekke band bij nummer twee Valtteri Bottas, maar greep nét naast de racezege in een bloedstollende slotronde.

LIVE VERSTAPPEN
Teruglezen: Verstappen grijpt net naast zege op Silverstone

Max Verstappen hoopte een podiumplek te kunnen pakken bij de GP van Groot-Brittannië, maar had bijna zelfs de overwinning te pakken.

ANP-419804073
Verstappen start op Silverstone op derde plek

Lewis Hamilton heeft zaterdagmiddag de eerste startplek opgeëist voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Max Verstappen begint de race als derde.

Max Verstappen_HD (18 jul 2020)
Verstappen derde in laatste vrije training Silverstone

Max Verstappen heeft de derde tijd neergezet in de derde en laatste vrije training voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië.

ANP-419807311
Verstappen positief na wisselvallige dag op Silverstone

Max Verstappen kijkt met een positief gevoel terug op de eerste trainingsdag voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië.

AP-24P7HG6D92111_hires_jpeg_24bit_rgb
Verstappen ruimschoots de snelste in eerste vrije training

In de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië heeft Max Verstappen met een duidelijke marge de snelste ronde neergezet.

Pitlane Formule 1
Pitlane: Verstappen wil recordjacht Hamilton dwarsbomen

Na een week zonder race komt Max Verstappen dit weekend in het hol van de leeuw in actie. Pitlane blikt vooruit op de vierde Formule 1-krachtmeting van het seizoen, de iconische GP van Groot-Brittannië.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten