ANP-375829461

Formule 1-fans vinden zeges Verstappen de mooiste

De Grote Prijs van Duitsland is door de autosportfans gekozen tot mooiste Formule 1-race van 2019.

Video: 'De Formule 1 heeft twee regenkoningen'

De Grand Prix van Duitsland was één van de meest enerverende regenraces in de Formule 1-geschiedenis. "En Verstappen maakte de minste fouten van iedereen", zegt F1-expert Xavier Maassen over wat hij een 'waanzinnige' wedstrijd noemt.

Verstappen op eerste startrij in Hockenheim

Max Verstappen begint de Grand Prix van Duitsland vanaf de tweede startplek. Hij moest zaterdag op het circuit van Hockenheim alleen regerend wereldkampioen Lewis Hamilton voor zich dulden.

Max Verstappen
Verstappen geeft halve seconde toe in tweede vrije training

Max Verstappen heeft bij de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Duitsland op het circuit van Hockenheim de vijfde tijd gereden.

ANP-60136922
Video: 'In de regen wordt het een loterij op Hockenheim'

Door de voorspelde hitte én regen nemen de kansen op een topklassering voor Max Verstappen komend weekend bij de Grand Prix van Duitsland alleen maar toe.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten