ANP

Hamilton: 'Het is beter om Max wat meer ruimte te geven'

In subtiele bewoordingen heeft Lewis Hamilton na zijn Formule 1-winst in de Grand Prix van Mexico het rijgedrag van zijn Nederlandse rivaal Max Verstappen aan de orde gesteld.

Teruglezen: Max Verstappen pakt zesde plek in Mexico

Max Verstappen ging zondag in de Grand Prix van Mexico vanaf de vierde plek van start. Hij noteerde de snelste tijd tijdens de kwalificatie, maar werd vanwege een gridstraf vier plekken teruggezet.

ANP
Max Verstappen baalt van gridstraf: 'Erg teleurstellend'

Max Verstappen baalt van de gridstraf die de Red Bull-coureur kreeg voor de Grand Prix van Mexico. Hij werd van poleposition teruggezet naar P4.

STANDAARD Xavier Maassen preview en review Formule 1 Max Verstappen
Xavier Maassen: 'Start was allesbepalend voor deze race'

Max Verstappen pakte zondag in Mexico zijn vijfde zege in zijn carrière. En dat heeft hij volgens F1-analist Xavier Maassen te danken aan de allesbepalende goede start.

Max Verstappen aast op herhaling zege in Mexico

Vanaf de eerste startrij, maar niet vanaf poleposition gaat Max Verstappen op weg naar zijn tweede zege in de Grote Prijs van Mexico.

Max Verstappen vreest geen gridstraf in Mexico

Max Verstappen verwacht niet dat hij een gridstraf krijgt omdat zijn motor hem in de steek liet aan het einde van de tweede vrije training van de Grote Prijs van Mexico.

Max Verstappen: 'In Mexico de beste kans om te winnen'

Als Max Verstappen dit seizoen in de Formule 1 nog een race wil winnen, dan moet het volgens hem komend weekeinde gebeuren.

Verstappen aast op podiumfeest in Mexico

Max Verstappen keert komend weekeinde terug op het circuit waar hij vorig jaar op superieure wijze de Grote Prijs van Mexico won.

Niki Lauda weer woest op Max Verstappen

Max Verstappen heeft zich opnieuw de woede op de hals gehaald van Niki Lauda.

Tijdstraf voor Vettel, Verstappen toch nog vierde

De Duitse Ferrari-coureur Sebastian Vettel heeft alsnog 10 strafseconden opgelegd gekregen en eindigt daarmee niet op de derde, maar op de vijfde plaats, achter Max Verstappen die uiteindelijk als vierde is geëindigd.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten