Maastricht stratencircuit start finish Noorderburg

Simracen door Maastricht: 'Dit gaan we nog vaak zien'

De straten van Maastricht vormden donderdag weer het decor voor een virtuele race: de eX Prix of the Netherlands. Simracers en circuitracers leverden daar weer een digitaal spektakelstuk af.

EPRIX Maastricht 3
Kappet de allersnelste in spannende simrace door Maastricht

Niet Robin Frijns of Bruno Senna, maar Risto Kappet heeft de RCCO World eX-simrace op het stratencircuit van Maastricht gewonnen.

GP Maastricht stratencircuit
Frijns en Senna scheuren door virtuele Maastrichtse straten

Het virtueel stratencircuit van Maastricht, vaak een garantie voor een ravage, vormt donderdag het decor van de eX Prix of the Netherlands. Simracers nemen het daar tegen elkaar én circuitracers op.

Milou Mets (24 apr 2020)
Milou Mets verheugt zich op GP Maastricht

Milou Mets maakt vrijdagavond haar debuut in de Grand Prix van Maastricht. Niet in het echt maar virtueel.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten