ANP-422143901

Bijna 1,3 miljoen mensen zagen Verstappen derde worden

Bijna 1,3 miljoen mensen zagen zondagmiddag via Ziggo hoe Max Verstappen op het Circuit van Spa-Francorchamps op de derde plek eindige.

teruglezen Max Verstappen Formule I
Teruglezen: Verstappen pakt podiumplaats in België

Op zijn favoriete circuit in Spa-Francorchaps heeft Max Verstappen de derde plaats van begin tot eind vast weten te houden.

Max Verstappen Francorchamps 2019
Max Verstappen ziet kansen en hoopt op regen in België

Max Verstappen ziet kansen voor zichzelf tijdens de Grand Prix van België in de Formule 1. De Limburger van Red Bull start om 15:10 uur vanaf de derde positie, achter Lewis Hamilton en Valtteri Bottas van Mercedes.

Max Verstappen
Verstappen zesde in derde training, Ferrari's achteraan

Max Verstappen heeft de derde vrije training van de Grand Prix van België afgesloten als zesde. De coureur van Red Bull zag zijn ploeggenoot Alexander Albon de vierde tijd neerzetten en de Ferrari's worstelen met de zeventiende en twintigste tijd.

ANP
Gebied rondom circuit Spa verboden: 350 euro boete

Het terrein rondom het circuit van Spa-Francorchamps is dit weekend verboden gebied. Het terrein is afgesloten. Mochten racefans toch een glimp van Grand Prix van België willen opvangen, riskeren ze een boete van 350 euro.

ANP
Kaartverkoop Verstappen-tribune daags na deceptie van start

De Grand Prix van België zat er zondag na één bocht al op voor Max Verstappen. De massaal toegestroomde in oranje gehulde raceliefhebbers hebben niet lang van hun held kunnen genieten in zijn 'thuisrace', maar ze kunnen zich wel al verzekeren van een ticket voor de race van volgend jaar.

Teleurstelling bij Verstappen en fans na vroege uitvalbeurt

Max Verstappen is teleurgesteld na de vroege uitvalbeurt in op het circuit van Spa-Francorchamps.

Thuisrace Max Verstappen snel voorbij na crash

De Grand Prix van België is voor Max Verstappen uitgelopen op een deceptie.

Video: F1-fans bouwen Verstappen-dorp in Spa

Een groep vrienden uit Heerlen bouwt al vier jaar een heus Max Verstappen-dorp op de camping in Spa, pal naast het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps.

Max Verstappen geniet in Amerika van vakantie

Max Verstappen geniet van een welverdiende vakantie in Amerika, voordat op 1 september de volgende race alweer op de kalender staat: de Grand Prix van België.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten