STANDAARD Xavier Maassen preview en review Formule 1 Max Verstappen

'Verstappen moet meer respect voor teamgenoot hebben'

De crash tijdens de Grand Prix van Bakoe tussen Max Verstappen en zijn teamgenoot Daniel Ricciardo houdt de gemoederen flink bezig. Volgens F1-analist Xavier Maassen waren beide coureurs schuldig.

Niki Lauda: 'Verstappen is crash met Ricciardo schuld'

Niki Lauda wijst vooral Max Verstappen aan als de schuldige voor de crash tussen de twee Red Bulls tijdens Grote Prijs van Azerbeidzjan.

Derde tijd voor Verstappen, maar eindigt met problemen

Max Verstappen heeft de derde tijd neergezet in de tweede training voor de Grand Prix van Azerbeidzjan.

STANDAARD Xavier Maassen preview en review Formule 1 Max Verstappen
'Verstappen lijkt geleerd te hebben van zijn fouten'

Max Verstappen lijkt geleerd te hebben van de fouten die hij eerder dit seizoen heeft gemaakt, dat stelt F1-analist Xavier Maassen.

Verstappen botst in eerste vrije training Bakoe

Max Verstappen heeft op de eerste vrije training voor de Grand Prix van Azerbeidzjan de omheining geraakt. Hij stapte daarop uit zijn Red Bull, die werd weggesleept.

Max Verstappen: niemand is perfect

In aanloop naar de race van de Formule 1 in Bakoe heeft Max Verstappen nog maar eens aangegeven dat ook hij fouten maakt.

Pesthumeur levert Max Verstappen mogelijk boete op

Max Verstappen viel zondag tijdens de Grand Prix van Bakoe voor de vierde keer dit seizoen uit. Na afloop ontliep hij de pers en dat komt hem mogelijk duur te staan.

Max Verstappen-fans gestrand op vliegveld Bakoe

De reis naar Bakoe is voor een tiental Max Verstappen-fans niet helemaal geworden wat ze ervan hadden verwacht. Sinds donderdag zitten ze vast op het vliegveld.

ANP
Max Verstappen: 'Einde van de race was goed'

Max Verstappen is vooral tevreden over het laatste deel van de race. Hij kwam zondag als achtste over de finish in Baku.

Max Verstappen achtste na moeizame race in Bakoe

Max Verstappen is zondag na een moeizame race in Bakoe als achtste over de finish gekomen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten