Overslaan en naar de inhoud gaan

Gouverneur Theo Bovens maakt debuut als vlogger

Geplaatst opdinsdag 6 juni 2017 - 20:25

Gouverneur Theo Bovens heeft afgelopen weekend zijn debuut als vlogger gemaakt. Tijdens Pinkpop struinde hij drie dagen lang met zijn camera over het festivalterrein.

Zijn avonturen heeft hij dinsdag in de eerste vlog gepubliceerd op zijn nieuwe facebookpagina Tips4Theo.

Primeur
De goedgesnorde gouverneur begint zijn vlog naast Mister Pinkpop. "Zeg Jan, jij hebt de primeur. Ik ga vloggen en dat doen we op Pinkpop", zegt Bovens. "Maar ik weet bij god niet wat we aan het doen zijn." Hij vraagt Jan Smeets vervolgens om hulp, maar de festivalbaas weet van toeten noch blazen.

Bieber
In zijn vlog gaat de gouverneur vervolgens het gesprek aan met jeugdige festivalgangers. Zo vraagt hij ze onder andere voor wie ze naar Landgraaf zijn gekomen. Het mag dan geen verrassing zijn dat hij heel vaak de namen van Justin Bieber en Martin Garrix als antwoord krijgt.

Jeugd
Bovens is als vlogger begonnen omdat hij Limburgse jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud beter wil leren kennen. Hij wil dan vooral weten of ze nog tips hebben voor Limburg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie

Gerelateerde berichten

Theo Bovens kijkt anders naar Limburgse jeugd na eigen vlogs
Is Jos van Rey welkom op Pinkpop?
Festivalkriebels: Opbouw van Pinkpop is begonnen
Bruno Mars
Pinkpop bevestigt komst Bruno Mars
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen