Overslaan en naar de inhoud gaan

Goudhaantje Evert Linthorst verlengt contract bij VVV

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 14:41

De 19-jarige Evert Linthorst heeft zijn contract verlengd bij VVV-Venlo.

De Venlonaar ligt nu tot 2022 vast bij de Koelclub. Linthorst had al een contract tot 2020 met een optie tot 2021, maar tekent nu nog één extra jaar bij.

Beloning
Technisch directeur Stan Valckx is blij dat Linthorst langer is vastgelegd. “Evert heeft een ontzettend goede ontwikkeling doorgemaakt. Zowel fysiek als mentaal is hij gegroeid", zegt Valckx op de clubsite. "Hij liet afgelopen seizoen al zien welke kwaliteiten hij in huis heeft. Dit seizoen heeft hij een vliegende start gemaakt. Dit is een beloning voor zijn harde werk."

Droom
Linthorst zelf is ook blij met de contractverlenging. “Van jongs af aan zat ik hier op de tribune. Als échte Venlose jongen droomde ik al van spelen in De Koel. Sinds vorig jaar is die droom werkelijkheid geworden", zegt de middenvelder.

Goudhaantje
Linthorst is bezig aan een sterk seizoen. Hij was tot dusver vier keer trefzeker in zes duels voor de ploeg van Robert Maaskant.

Lees ook: Boete voor VVV-goudhaantje Linthorst na 'achterlijk gedrag'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen