Overslaan en naar de inhoud gaan

Goudhaantje Evert Linthorst verlengt contract bij VVV

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 14:41

De 19-jarige Evert Linthorst heeft zijn contract verlengd bij VVV-Venlo.

De Venlonaar ligt nu tot 2022 vast bij de Koelclub. Linthorst had al een contract tot 2020 met een optie tot 2021, maar tekent nu nog één extra jaar bij.

Beloning
Technisch directeur Stan Valckx is blij dat Linthorst langer is vastgelegd. “Evert heeft een ontzettend goede ontwikkeling doorgemaakt. Zowel fysiek als mentaal is hij gegroeid", zegt Valckx op de clubsite. "Hij liet afgelopen seizoen al zien welke kwaliteiten hij in huis heeft. Dit seizoen heeft hij een vliegende start gemaakt. Dit is een beloning voor zijn harde werk."

Droom
Linthorst zelf is ook blij met de contractverlenging. “Van jongs af aan zat ik hier op de tribune. Als échte Venlose jongen droomde ik al van spelen in De Koel. Sinds vorig jaar is die droom werkelijkheid geworden", zegt de middenvelder.

Goudhaantje
Linthorst is bezig aan een sterk seizoen. Hij was tot dusver vier keer trefzeker in zes duels voor de ploeg van Robert Maaskant.

Lees ook: Boete voor VVV-goudhaantje Linthorst na 'achterlijk gedrag'

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen