Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gouden Kalf voor Hadewych Minis in 'Bloed Zweet en Tranen'

Geplaatst opvrijdag 2 oktober 2015 - 20:57

Hadewych Minis heeft het Gouden Kalf 2015 gekregen voor de beste vrouwelijke bijrol in de André Hazes-biografie Bloed Zweet en Tranen.

De uit Maastricht afkomstige actrice speelt in de film Hazes' echtgenote Rachel.

Dankwoord
In haar dankwoord bedankte een geëmotioneerde Minis met name regisseur Diederick Koopmal en de èchte Rachel Hazes. Ook voegde ze toe dat ze zich bevoorrecht voelt dat ze in een land woont dat zich bezig kan houden met zaken als film.

Concurrentie
De andere genomineerden in deze categorie waren Ella-June Henrard voor haar rol in Boy7, Rifka Lodeizen voor haar rol in Het Leven Volgens Nino, en Elsie de Brauw en Sigrid ten Napel die allebei in de film Prins speelden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Achtjarige Weertenaar Matheu Hinzen in Hazes-film
ANP
BN'ers lopen uit voor 'Limburgse' première Hazes-film
Hoeveel Gouden Kalveren gaan er mee naar Limburg?
Chantal Janzen neemt afscheid van Rachel Hazes
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen