Overslaan en naar de inhoud gaan

Goud & Fout Live gaat door en maakt line-up bekend

Geplaatst opzaterdag 2 oktober 2021 - 10:59

Voor het eerst sinds de organisatie van 90's Forever Indoor het roer omgooide, kan Goud & Fout Live dit jaar voor het eerst doorgaan. Het eendaagse festival vindt zaterdag 13 november plaats op het Megalandterrein in Landgraaf.

Dat maakt de organisatie bekend.

Line-up
Die dag kunnen liefhebbers genieten van optredens van onder anderen Snollebollekes, Twenty 4 Seven, Belle Perez en The Sunclub. Erwin zorgt voor de Limburgse inbreng. De eerste editie van Goud & Fout Live vindt in een grote tent op het Pinkpopterrein plaats. Om toegang te krijgen tot het festival is een geldige QR-code nodig in de coronacheck-app.

De kaartverkoop gaat woensdag van start.

Nieuw concept
In 2019 vond de laatste editie van 90's Forever Indoor in het MECC in Maastricht plaats. Tijdens dat feest werd het nieuwe Goud & Fout-concept aangekondigd, maar vanwege corona kon het feest nog niet doorgaan.

Lees ook: 90's Forever: 'Feest niet meer afhankelijk van decennium'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen