Overslaan en naar de inhoud gaan

Goud en zilver voor Sittardse dansers op WK Streetdance

Geplaatst opzondag 21 augustus 2016 - 17:17

De dansers van Urban Dance Factory uit Sittard zijn bij het WK Streetdance in het Schotse Glasgow verschillende keren in de prijzen gevallen.

Twee duo's sleepten de wereldtitel in de wacht.

Goud, goud, zilver
In de categorie 'Beginners jonger dan 12' waren dat Eline Bisschop en Noa Nahumahury. Bij de duo's jonger dan 14 jaar was diezelfde prijs voor Indira Kostic en Anouk Simons. Bij de solodansers won Anne Cleven zilver in de categorie Intermediate onde de twaalf.

De UDO World Street Dance Championship in Glasgow begon donderdag. Zondag waren de finales. Maandag worden de dansers onthaald op het station in Sittard.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Video: feestende fans onthalen Sittardse dansers
Streetdancers strijken neer in winkelcentrum Sittard
Dansers uit Sittard naar WK Streetdance in Glasgow
Sittardse meiden in halve finale Holland's Got Talent
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen