Overslaan en naar de inhoud gaan

Gordon valt als blok voor Limburgse Roy

Geplaatst opdonderdag 23 november 2017 - 22:27

De 38-jarige Roy uit Thorn is nog altijd in de race voor de ringvinger van Gordon Heuckeroth (49).

Donderdag was bij Gordon Gaat Trouwen te zien hoe de bekende zanger en presentator op bezoek ging in Thorn, bij de familie van Roy.

Lees ook: Slaat Gordon een Limburgse man aan de haak?

Lieve vent
Op weg naar het thuisfront van Roy liet 'Goor' al weten dat de Thornse sportschooleigenaar qua uiterlijk niet zozeer zijn type is. "Maar ik zoek een leuke, lieve vent. En dat is Roy." Dat idee werd alleen maar versterkt toen de zanger de moeder van zijn eventuele nieuwe vlam ontmoette.

Vlaai
Samen met zijn potentiële schoonmoeder bakte de gekrulde bekendheid een vlaai. "Ik zou het zeker leuk vinden als je met Roy trouwt", vertelde moeders tijdens het bakken. "Je krijgt mijn toestemming." Ook liet Gordon hondje Gizmo uit.

Slotje in Parijs
De zanger was geraakt door een briefje dat hij kreeg van zijn Limburgse vlam. Daarop schreef Roy dat hij graag met de presentator naar Parijs wil, om daar het slotje te verwijderen dat Gordon met zijn vorige geliefde aan de liefdesbrug heeft gehangen. "Misschien kun je die moeilijke periode daardoor vergeten."

Gordon was onder de indruk. "En hij houdt me vast op een manier dat ik denk: dit wil ik."

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen