Overslaan en naar de inhoud gaan

Gordon valt als blok voor Limburgse Roy

Geplaatst opdonderdag 23 november 2017 - 22:27

De 38-jarige Roy uit Thorn is nog altijd in de race voor de ringvinger van Gordon Heuckeroth (49).

Donderdag was bij Gordon Gaat Trouwen te zien hoe de bekende zanger en presentator op bezoek ging in Thorn, bij de familie van Roy.

Lees ook: Slaat Gordon een Limburgse man aan de haak?

Lieve vent
Op weg naar het thuisfront van Roy liet 'Goor' al weten dat de Thornse sportschooleigenaar qua uiterlijk niet zozeer zijn type is. "Maar ik zoek een leuke, lieve vent. En dat is Roy." Dat idee werd alleen maar versterkt toen de zanger de moeder van zijn eventuele nieuwe vlam ontmoette.

Vlaai
Samen met zijn potentiële schoonmoeder bakte de gekrulde bekendheid een vlaai. "Ik zou het zeker leuk vinden als je met Roy trouwt", vertelde moeders tijdens het bakken. "Je krijgt mijn toestemming." Ook liet Gordon hondje Gizmo uit.

Slotje in Parijs
De zanger was geraakt door een briefje dat hij kreeg van zijn Limburgse vlam. Daarop schreef Roy dat hij graag met de presentator naar Parijs wil, om daar het slotje te verwijderen dat Gordon met zijn vorige geliefde aan de liefdesbrug heeft gehangen. "Misschien kun je die moeilijke periode daardoor vergeten."

Gordon was onder de indruk. "En hij houdt me vast op een manier dat ik denk: dit wil ik."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen