Golfbaan De Berckt in Baarlo (26 okt 2020)

Golf mateloos populair in coronatijd

Hoewel het grootste deel van de sportclubs momenteel stil ligt, draaien de golfbanen juist overuren. Golf is een van de weinige sporten die binnen de huidige coronamaatregelen gewoon door kunnen gaan.

Golfoorlog in Venlo: 'Geen plek voor nóg een baan'

Venlo wil het al jaren: een golfbaan van 18 holes in de buurt van het voormalige Floriadeterrein. Andere Noord-Limburgse golfbanen maken nu bezwaar.

Abdij Rolduc
Actiegroep golfbaan Rolduc verder als werkgroep

De actiegroep tegen de komst van een golfbaan bij de abdij van Rolduc blijft bestaan, al lijken de plannen voor de golfbaan door het putje te zijn verdwenen.

Golfbaan Kerkrade voorlopig van de baan

De geplande golfbaan in Kerkrade bij Abdij Rolduc is voorlopig van de baan. B en W hebben het ontwerp voor het golfcomplex uit het bestemmingsplan gehaald.

Verzet tegen komst nieuwe golfbaan Kerkrade groeit

De werkgroep Waarom Golfbaan Rolduc? heeft meer dan 2.500 steunbetuigingen gekregen voor het protest tegen de komst van een nieuwe golfbaan in Kerkrade.

Protest tegen golfbaan Kerkrade komt op stoom

Het plan van de gemeente Kerkrade om rond de abdij van Rolduc een golfbaan aan te leggen, stuit op weerstand.

Geen onderzoek naar gevolgen nieuwe golfbaan in Venlo

Er is geen onderzoek gedaan naar de gevolgen van een nieuwe golfbaan in Venlo voor de drie bestaande golfbanen in de omgeving. En dat hoeft volgens VVD-gedeputeerde Twan Beurskens ook niet.

Gebouwen golfbaan Heythuysen staan te koop

De gebouwen op het toekomstig golfcomplex in Heythuysen staan te koop.

D66 Leudal: gemeentebestuur hield informatie achter

Het gemeentebestuur van Leudal heeft de gemeenteraad belangrijke informatie onthouden over vervuiling van de grondberg bij de golfbaan-in-wording in Heythuysen. Dat stelt oppositiepartij D66 in Leudal.

Nieuwe openbare golfbaan in Venlo

Er komt een nieuwe openbare golfbaan met achttien holes in Venlo.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten