Overslaan en naar de inhoud gaan

Gokmanager wedde op twee paarden: terecht ontslag

Geplaatst opwoensdag 19 september 2018 - 7:27

Een manager van het Kerkraadse gokimperium Janshen-Hahnraths is terecht ontslagen, dit omdat de man op twee paarden tegelijk wedde.

Dat meldt WijLimburg naar aanleiding van een uitspraak van de kantonrechter in Maastricht.

Onder de tafel
De rayonmanager werkte voor het bedrijf dat onder meer de FairPlay-casino's en gokautomaten levert. Maar onder de tafel runde hij zijn eigen gokbedrijf, waardoor Janshen-Hahnraths door zijn eigen concurrent in de kaarten werd gekeken.

Ontslagvergoeding
Omdat de man bovendien het klantenbestand van de Kerkraadse gokbaas kopieerde om zo klanten te werven, werd de man ontslagen. Daar legde hij zich echter niet bij neer, met op zijn minst een ontslagvergoeding als inzet stapte de manager naar de rechter. Die oordeelde nu dat de manager die dubbel spel speelde met lege handen achterbleef.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen