Overslaan en naar de inhoud gaan

Gokbedrijf nieuwe hoofdsponsor van MVV

Geplaatst opmaandag 14 juni 2021 - 15:02

Gokbedrijf SuperGame is het komende seizoen te zien op de shirts van MVV.

"Met SuperGame als partner maken we een grote stap richting verdere professionalisering van onze organisatie", vertelt algemeen directeur Erik Noor van de Maastrichtse voetbalclub.

Bekende voetbalsponsor
SuperGame is een amusementsbedrijf met casino’s in onder meer Roermond, Geleen, Hoensbroek en Vaals. In het verleden pronkte het logo van het bedrijf ook al op shirts van VVV-Venlo en Fortuna Sittard.

Enige sponsor op shirt
De naar eigen zeggen perfecte tweede helft van afgelopen seizoen is volgens de nieuwe hoofdsponsor doorslaggevend geweest in de samenwerking. MVV gaat een deal aan met de duur van één jaar. Het gokbedrijf zal als enige sponsor te zien zijn op de shirts van MVV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen