Overslaan en naar de inhoud gaan

Goedkope shirts voor Limburgse voetbalfans

Geplaatst opmaandag 12 augustus 2019 - 10:36

Fortuna Sittard-supporters zijn het goedkoopst uit als ze zich dit seizoen in een clubshirt willen hijsen.

Volgens webwinkel Beslist zijn de Sittardse shirts met 50 euro het goedkoopst van de hele eredivisie.

Schappelijk
Ook het tricot van VVV-Venlo is met net geen 55 euro schappelijk geprijsd. De gemiddelde prijs van een Eredivisie-shirt is dit jaar iets meer dan 68 euro. Feyenoord spant de kroon met 90 euro, Ajax vraagt vijf cent minder.

Keuken Kampioen
Opvallend is dat de twee Limburgse Keuken Kampioen Divisieclubs qua shirtprijs niet onder willen doen voor de provinciegenoten die wel op het hoogste niveau spelen. De MVV-aanhang moet 55 euro neertellen voor een shirt van het seizoen 2019-2020, Roda-fans betalen net als de VVV-supporters 54,95.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen