Overslaan en naar de inhoud gaan

Goede helft en geluk helpen VVV: 'Je weet dat kansje komt'

Geplaatst opzondag 23 februari 2020 - 17:21

Als enige Limburgse profvoetbalclub pakte VVV-Venlo in het carnavalsweekend drie punten, volgens de Venlonaren met dank aan één helft goed voetbal én wat geluk.

"We zijn er dolgelukkig mee", zei coach Hans de Koning na de late, nipte 0-1 overwinning bij FC Groningen.

Lees ook: Treffer Darfalou goud waard voor VVV in Groningen

Bijna niets weggegeven
Oussama Darfalou kroonde zich met een rake kopbal in de 87ste minuut tot matchwinner namens VVV. "De tweede helft geef je bijna niets weg", aldus captain Danny Post, die een gelijkspel een terechte uitslag had gevonden. "Maar dan weet je dat dat kansje komt."

L1

Naar behoren
Vóór die tweede helft had VVV het lastig tegen de Groningers. "Sommigen zullen zeggen dat het op basis van de eerste helft absoluut niet verdiend is dat je wint, maar ik vind dat we de tweede helft naar behoren hebben gespeeld", vond De Koning.

Sterke serie
Met de driepunter geeft VVV een sterke serie een vervolg: in 2020 verloren de geel-zwarten nog geen enkel duel. Drie keer werd er gewonnen, driemaal werden de punten gedeeld. Volgende week wacht in Venlo de provinciale clash met Fortuna Sittard. VVV begint dat duel als nummer veertien, Fortuna staat vijftiende.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen