Overslaan en naar de inhoud gaan

Goede helft en geluk helpen VVV: 'Je weet dat kansje komt'

Geplaatst opzondag 23 februari 2020 - 17:21

Als enige Limburgse profvoetbalclub pakte VVV-Venlo in het carnavalsweekend drie punten, volgens de Venlonaren met dank aan één helft goed voetbal én wat geluk.

"We zijn er dolgelukkig mee", zei coach Hans de Koning na de late, nipte 0-1 overwinning bij FC Groningen.

Lees ook: Treffer Darfalou goud waard voor VVV in Groningen

Bijna niets weggegeven
Oussama Darfalou kroonde zich met een rake kopbal in de 87ste minuut tot matchwinner namens VVV. "De tweede helft geef je bijna niets weg", aldus captain Danny Post, die een gelijkspel een terechte uitslag had gevonden. "Maar dan weet je dat dat kansje komt."

L1

Naar behoren
Vóór die tweede helft had VVV het lastig tegen de Groningers. "Sommigen zullen zeggen dat het op basis van de eerste helft absoluut niet verdiend is dat je wint, maar ik vind dat we de tweede helft naar behoren hebben gespeeld", vond De Koning.

Sterke serie
Met de driepunter geeft VVV een sterke serie een vervolg: in 2020 verloren de geel-zwarten nog geen enkel duel. Drie keer werd er gewonnen, driemaal werden de punten gedeeld. Volgende week wacht in Venlo de provinciale clash met Fortuna Sittard. VVV begint dat duel als nummer veertien, Fortuna staat vijftiende.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen