Overslaan en naar de inhoud gaan

Goede helft en geluk helpen VVV: 'Je weet dat kansje komt'

Geplaatst opzondag 23 februari 2020 - 17:21

Als enige Limburgse profvoetbalclub pakte VVV-Venlo in het carnavalsweekend drie punten, volgens de Venlonaren met dank aan één helft goed voetbal én wat geluk.

"We zijn er dolgelukkig mee", zei coach Hans de Koning na de late, nipte 0-1 overwinning bij FC Groningen.

Lees ook: Treffer Darfalou goud waard voor VVV in Groningen

Bijna niets weggegeven
Oussama Darfalou kroonde zich met een rake kopbal in de 87ste minuut tot matchwinner namens VVV. "De tweede helft geef je bijna niets weg", aldus captain Danny Post, die een gelijkspel een terechte uitslag had gevonden. "Maar dan weet je dat dat kansje komt."

L1

Naar behoren
Vóór die tweede helft had VVV het lastig tegen de Groningers. "Sommigen zullen zeggen dat het op basis van de eerste helft absoluut niet verdiend is dat je wint, maar ik vind dat we de tweede helft naar behoren hebben gespeeld", vond De Koning.

Sterke serie
Met de driepunter geeft VVV een sterke serie een vervolg: in 2020 verloren de geel-zwarten nog geen enkel duel. Drie keer werd er gewonnen, driemaal werden de punten gedeeld. Volgende week wacht in Venlo de provinciale clash met Fortuna Sittard. VVV begint dat duel als nummer veertien, Fortuna staat vijftiende.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen