Overslaan en naar de inhoud gaan

Goed nieuws: Firmin heeft gestolen buggy terug

Geplaatst opzaterdag 27 oktober 2018 - 13:02

Goed nieuws voor Venlonaar Firmin Jeurissen. Onlangs gingen dieven er met zijn zelfgebouwde buggy vandoor. De politie heeft de skelter inmiddels gevonden en teruggeven.

Dat laat de moeder van de jongen aan L1 weten.

Zorginstelling
De jongen had de gemotoriseerde skelter zelf gemaakt bij Spirare, een instelling voor autistische of hoogbegaafde jongeren die geen aansluiting vinden bij het reguliere onderwijs. Het voertuig stond gestald in een afgesloten paviljoen op het Floriadeterrein in Venlo. Toch wisten dieven met de buggy aan de haal te gaan.

Lees ook: Zelfgebouwde buggy gestolen bij Venlose zorgcampus

Gestolen buggy
De politie kreeg een tip dat de gestolen buggy ergens was gezien. Volgens de moeder van Firmin is de politie vervolgens poolshoogte gaan nemen bij een adres in Blerick. Het karretje is inmiddels teruggegeven aan de jongen.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen