Overslaan en naar de inhoud gaan

Goalgetter Mario Engels: 'Dit voelt als revanche'

Geplaatst opzaterdag 25 augustus 2018 - 14:40

De 24-jarige Roda-aanvaller Mario Engels is blij dat zijn ploeg vrijdagavond de volle buit heeft gepakt tegen Almere City.

"Op zich was 1-1 ook een eerlijke uitslag geweest", zegt de Duitser tegen L1. "Vorig jaar hebben ze ons verslagen. Vandaar dat we hier nu spelen. Dit voelt dus als revanche.

Winst
Roda JC heeft vrijdagavond in het stadion waar in mei nog de degradatie naar de eerste divisie werd ingeleid, vrijdagavond wél 3 punten gepakt. De Kerkradenaren klopten Almere City met 1-2.

Lees ook: Roda JC weet plaaggeest Almere nu wel te kloppen: 1-2

Super Mario
De aanhang van Roda JC heeft de Duitser luidkeels toegezongen. Sterker nog, hij wordt al 'Super Mario' genoemd. "Ik ben er blij mee. Het is belangrijk om te winnen en twee goals maken is mooi."

Video: L1

Hard werken
Roda-trainer Robert Molenaar is content met de zege. "We hebben laten zien dat we een team zijn", zegt hij. "Verder was het publiek ook fantastisch."

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen