Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Goalgetter Braken heeft transfer eindelijk te pakken

Geplaatst opwoensdag 23 januari 2019 - 15:56

De Maastrichtse aanvaller Sven Braken (25) heeft na weken van onzekerheid eindelijk een transfer te pakken. Hij verruilt NEC voor FC Emmen.

Emmen huurt de spits voor de rest van het seizoen. Het is niet bekend of de club een optie tot koop heeft bedongen.

Lees ook: Streep door buitenlands avontuur Maastrichtse goalgetter

Veel interesse
Er was de afgelopen weken veel te doen rondom de toekomst van Braken. Hij ging niet met NEC op trainingskamp naar Spanje, omdat een overstap naar Denemarken nabij was. De deal met het Deense Aarhus ketste echter af. Later liep ook Nederlandse interesse van FC Den Bosch, Excelsior en NAC Breda op niets uit.

Sportieve crisis
Met NEC was de Maastrichtse spits in sportieve crisis geraakt. De ploeg uit Nijmegen heeft grote ambities, maar staat ondertussen op de vijftiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Daarmee was de Eredivisie ver weg voor zowel NEC als Braken zelf. Een transfer was daarmee de enige optie om snel een stap omhoog te zetten. In totaal speelde de spits 54 wedstrijden voor NEC, waarin hij 24 keer scoorde.

Bij FC Emmen komt Braken bij de nummer vijftien van de Eredivisie terecht. In Emmen staat alles in het teken van de strijd tegen degradatie.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen