Overslaan en naar de inhoud gaan

Glühwein en warme chocolademelk bij ijsbaan in Venray

Geplaatst opvrijdag 4 november 2016 - 11:19

Het is de Stichting Winterpret Venray gelukt om de financiën voor een ijsbaan op het Schouwburgplein rond te krijgen. Schaatsers kunnen er voor het eerst ook genieten van eten en drinken.

Op vrijdag 16 december wordt de ijsbaan in het centrum feestelijk geopend. Er kan tot en met zondag 8 januari geschaatst worden, meldt de stichting op haar website.

Horecatent
Aan het evenement dragen verschillende ondernemers een steentje bij. Ook zijn er al toezeggingen van veel vrijwilligers. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om Glühwein en warme chocomelk naast de ijsbaan te drinken. Door de samenwerking met Café Hulsman wordt er in een aparte horecatent naast de ijsbaan eten en drinken aangeboden.

Moeizaam
De afgelopen jaren is de organisatie van een ijsbaan in het centrum van Venray moeizaam gebleken. In 2014 werd het evenement op het laatste moment afgeblazen, omdat de organisatie de financiën niet rond kreeg. En ook vorig jaar bleef het tot het laatste moment spannend of de ijsbaan er echt zou komen.

Kerstboom
Vanaf half december wordt de binnenstad van Venray weer in winterse sferen aangekleed. Ook de grote kerstboom op de Grote Markt keert weer terug.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Winterpret Venray breidt uit: naast ijsbaan ook kerstmarkt
Schaatsbaan in Geleen is weer open
Valkenburg heeft beste kerstmarkt van Europa
Ook dit jaar geen witte kerst in Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen