Overslaan en naar de inhoud gaan

Glühwein en warme chocolademelk bij ijsbaan in Venray

Geplaatst opvrijdag 4 november 2016 - 11:19

Het is de Stichting Winterpret Venray gelukt om de financiën voor een ijsbaan op het Schouwburgplein rond te krijgen. Schaatsers kunnen er voor het eerst ook genieten van eten en drinken.

Op vrijdag 16 december wordt de ijsbaan in het centrum feestelijk geopend. Er kan tot en met zondag 8 januari geschaatst worden, meldt de stichting op haar website.

Horecatent
Aan het evenement dragen verschillende ondernemers een steentje bij. Ook zijn er al toezeggingen van veel vrijwilligers. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om Glühwein en warme chocomelk naast de ijsbaan te drinken. Door de samenwerking met Café Hulsman wordt er in een aparte horecatent naast de ijsbaan eten en drinken aangeboden.

Moeizaam
De afgelopen jaren is de organisatie van een ijsbaan in het centrum van Venray moeizaam gebleken. In 2014 werd het evenement op het laatste moment afgeblazen, omdat de organisatie de financiën niet rond kreeg. En ook vorig jaar bleef het tot het laatste moment spannend of de ijsbaan er echt zou komen.

Kerstboom
Vanaf half december wordt de binnenstad van Venray weer in winterse sferen aangekleed. Ook de grote kerstboom op de Grote Markt keert weer terug.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Winterpret Venray breidt uit: naast ijsbaan ook kerstmarkt
Schaatsbaan in Geleen is weer open
Valkenburg heeft beste kerstmarkt van Europa
Ook dit jaar geen witte kerst in Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen