Overslaan en naar de inhoud gaan

Glennis Grace en Emma Heesters naar Magisch Maastricht

Geplaatst opdinsdag 26 november 2019 - 14:04

Tijdens het kerstevenement Magisch Maastricht treden ook dit jaar weer verschillende artiesten op.

De optredens maken deel uit van de culturele programmering van Magisch Maastricht.

Emma en Glennis
Op 14 december staat YouTuber Emma Heesters, die dit jaar meedeed aan het NPO-programma Beste Zangers, op het podium bij het Mosae Forum. Een dag later is die eer aan zangeres Glennis Grace.

Limburgse kerstmiddag
Op 21 december komt er een live radio-uitzending van L1 vanaf Mosae Forum met verschillende kerstoptredens van onder anderen Beppie Kraft en Martin Hurkens. Een dag later staat de bekende meester-illusionist Christian Farla met een show op het evenement.

The Voice of Holland
Na de kerstdagen, op 28 december, reist The Voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen af naar Maastricht om op te treden. De volgende dag brengt de Belgische Belle Perez zomerse sferen naar het winterevenement.

Lees ook: Optreden Davina Michelle schot in de roos Magisch Maastricht

Vorig jaar stond Davina Michelle, die doorbrak na haar deelname aan de Beste Zangers, op het podium in Maastricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen