Overslaan en naar de inhoud gaan

Glennis Grace en Emma Heesters naar Magisch Maastricht

Geplaatst opdinsdag 26 november 2019 - 14:04

Tijdens het kerstevenement Magisch Maastricht treden ook dit jaar weer verschillende artiesten op.

De optredens maken deel uit van de culturele programmering van Magisch Maastricht.

Emma en Glennis
Op 14 december staat YouTuber Emma Heesters, die dit jaar meedeed aan het NPO-programma Beste Zangers, op het podium bij het Mosae Forum. Een dag later is die eer aan zangeres Glennis Grace.

Limburgse kerstmiddag
Op 21 december komt er een live radio-uitzending van L1 vanaf Mosae Forum met verschillende kerstoptredens van onder anderen Beppie Kraft en Martin Hurkens. Een dag later staat de bekende meester-illusionist Christian Farla met een show op het evenement.

The Voice of Holland
Na de kerstdagen, op 28 december, reist The Voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen af naar Maastricht om op te treden. De volgende dag brengt de Belgische Belle Perez zomerse sferen naar het winterevenement.

Lees ook: Optreden Davina Michelle schot in de roos Magisch Maastricht

Vorig jaar stond Davina Michelle, die doorbrak na haar deelname aan de Beste Zangers, op het podium in Maastricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen