Overslaan en naar de inhoud gaan

Glazenwassers op grote hoogte vast in Sittard

Geplaatst opdonderdag 12 september 2019 - 11:31

In Sittard zijn donderdagochtend twee glazenwassers op grote hoogte vast komen te zitten.

Rond 12:30 uur is het tweetal uit hun benarde positie bevrijd.

Een hoogtereddingsteam moest uit Aken overkomen om de glazenwassers te bevrijden, liet een woordvoerder van de brandweer in de loop van de ochtend weten.

Video: Track '88Rustig en kalm
Volgens de woordvoerder was het bakje waar het tweetal in zat door nog onbekende oorzaak scheef komen te hangen op het pand van onder meer Media Groep Limburg aan de Mercatorweg. De glazenwassers bleven volgens de woordvoerder rustig en kalm.

Uit voorzorg was ook een ambulance ter plaatse.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen