Overslaan en naar de inhoud gaan

Glasgow Rangers eert Ricksen voor duel met Feyenoord

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 15:42

De Schotse grootmacht Glasgow Rangers brengt donderdagavond, voorafgaand aan het Europa League-duel tegen Feyenoord, een eerbetoon aan de overleden oud-speler Fernando Ricksen.

Dat zegt een Schotse voetbalfan tegen Fox Sports.

Sjaals en bloemen
Niet alleen bij het Fortuna-stadion in Sittard leggen fans bloemen neer om Ricksen te herdenken. Ook bij Ibrox in Glasgow wordt de Heerlenaar herdacht. Zelfs fans van aartsrivaal Celtic betuigen steun.

Lees ook: Emotionele reacties op overlijden Ricksen: 'Rust zacht'

Legende
Ricksen speelde tussen 2000 en 2006 182 duels voor Glasgow Rangers. Gedurende zijn tijd in Schotland groeide hij uit tot een clubheld. "Hij gaf alles. Hij is een legende", zegt een geëmotioneerde fan. "Hij was precies zo'n speler waar wij op Ibrox van houden."

Donderdagavond brengt de schotse club daarom een eerbetoon aan Ricksen. De Rangers treffen dan Feyenoord in de Europa League.

Standbeeld
Bij het Fortuna-stadion in Sittard wordt woensdagavond om 18:00 uur een stiltemoment gehouden. Daarna wordt een condoleanceregister geopend.

Lees ook: Stiltemoment voor clubheld Ricksen bij Fortuna-stadion

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen