Overslaan en naar de inhoud gaan

Gladheid en ongeval veroorzaken forse files op A2

Geplaatst opdonderdag 31 januari 2019 - 8:01

In beide richtingen op de A2 van Eindhoven naar Maastricht staan files.

Het ongeluk gebeurde in noordelijke richting in de buurt van Roosteren. Er kwam een ambulance ter plaatse.

Door de gladheid ontstond tussen Grathem en Urmond een file van twintig kilometer.

In beide richtingen is een spitsstrook gesloten vanwege de gladheid. Hierdoor loopt het verkeer ook vast op de A73 richting Maastricht bij knooppunt Het Vonderen.

Weggebruikers liepen de meeste vertraging op tussen Meerssen en Born. Vanochtend rond 08:35 uur bedroeg de vertraging bijna een uur.

Kijk voor de actuele situatie op de Limburgse wegen op 1limburg.nl/verkeer

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen