Bloemen bij monument verongelukte VenloStormt-atlete

Bij het monument voor de vorig jaar verongelukte VenloStormt-atlete Gitte Leurs zijn honderden rozen gelegd.

Monument onthuld voor verongelukte VenloStormt-atlete

In Venlo is zondagochtend voor de start van VenloStormt een gedenkteken onthuld voor de vorig jaar verongelukte Gitte Leurs.

Rozen voor overleden atlete VenloStormt

De man van de atlete die vorig jaar overleed bij VenloStormt, vraagt om een roos mee te nemen ter herdenking van de 29-jarige Gitte Leurs.

Monument voor verongelukte VenloStormt-atlete

Op de Maasboulevard in Venlo komt een gedenkteken voor Gitte Leurs, de vrouw die deze zomer overleed na een ongeluk tijdens obstakelrace VenloStormt.

Justitie klaar met onderzoek VenloStormt: geen schuldige

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat niemand vervolgen voor het dodelijke ongeval tijdens de laatste editie van VenloStormt, waar Gitte Leurs (29) om het leven kwam.

Rapport: dodelijk ongeval Venlo Stormt was 'incident'

'Het dramatische ongeval tijdens Venlo Stormt was vooral een incident; een ongelukkige samenloop van omstandigheden.' Dat schrijft het Instituut Fysieke Veiligheid dat in opdracht van de gemeente Venlo onderzoek deed naar de dood van een deelneemster afgelopen juni.

Man van overleden Gitte komt huilend over de finish

Mike Helgers, de man van Gitte Leurs die vorige week bij VenloStormt om het leven kwam, is huilend over de finish gekomen van de obstacle run in Nijmegen.

Minuut stilte voor overleden Gitte bij obstacle run Nijmegen

De organisatie van de obstacle run in Nijmegen heeft op indrukwekkende wijze stilgestaan bij het dodelijk ongeval van Gitte Leurs, die vorige week bij VenloStormt om het leven is gekomen.

Familielid slachtoffer VenloStormt: 'Geen schuldigen zoeken'

Er hoeft niet naar schuldigen te worden gezocht voor de dood van Gitte Leurs. Dat zegt schoonbroer Niels Helgers.

'Duikers reageerden niet te laat bij dodelijk ongeluk'

Het dodelijk ongeval bij VenloStormt is niet te wijten aan de duikers. Ze reageerden niet te laat toen de 29-jarige Gitte Leurs onder water verdween.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten