Overslaan en naar de inhoud gaan

Gitarist The Police exposeert in Bonnefantenmuseum

Geplaatst opdonderdag 6 juni 2019 - 21:35

Andy Summers, die ooit furore maakte als gitarist van The Police, opende donderdag een expositie met zijn foto's in het Bonnefantenmuseum in Maastricht.

In de tentoonstelling, met de naam A Certain Strangeness, zijn foto's te zien uit de periode 1980-2017.

Pinkpop
Door de expositie is er komend weekend tóch een beetje van The Police te zien op Pinkpop. Een aantal foto's van de gitarist wordt op het festivalterrein geëxposeerd in het Pinkpop-upmuseum van het Bonnefanten. Festivalbaas Jan Smeets had graag een reünie van The Police gezien voor de jubileumeditie van het festival, maar dat zat er niet in. De bandleden gingen in 1984 na ruzie uit elkaar, en ondanks een reünie twaalf jaar geleden kunnen de mannen nog steeds niet samen door een deur.

Lees ook: Gitarist The Police na 40 jaar terug op Pinkpop

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen