Overslaan en naar de inhoud gaan

Giro d'Italia uitgesteld: streep door rekening Teunissen

Geplaatst opvrijdag 13 maart 2020 - 14:33

De start van de Giro d'Italia wordt vanwege de uitbraak van het coronavirus uitgesteld.

Dat heeft de organisatie van de Italiaanse rittenkoers bekendgemaakt.

Tegenvaller
Het is een forse tegenvaller voor Mike Teunissen uit Ysselsteyn. De Jumbo Visma-rijder had zijn zinnen gezet op resultaten in de voorjaarsklassiekers én de Giro. Een deel van die voorjaarsklassiekers is al afgelast, nu is dus duidelijk dat er voorlopig ook geen Giro gereden zal worden.

Hongarije
De eerste grote wielerronde van 2020 zou op 9 mei ontbranden in het Hongaarse Boedapest. In dat land is echter de noodtoestand uitgeroepen, waardoor grote evenementen uit den boze zijn. Begin volgende maand wordt bekendgemaakt of en wanneer er alsnog gereden wordt.

Dumoulin en Poels
Van de Limburgse klassementsrenners Tom Dumoulin en Wout Poels was al duidelijk dat zij de Giro niet zouden rijden. Dumoulin won de Giro in 2017.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen