Overslaan en naar de inhoud gaan

Giro-baas baalt van uitvallen Tom Dumoulin

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 6:33

Giro-baas Mauro Vegni vindt het jammer dat onder andere Tom Dumoulin is uitgevallen in de Ronde van Italië.

"Het is jammer dat we enkele renners zijn verloren, want dan was het nog boeiender geweest", zegt de Italiaan in gesprek met VeloNews.

Crash Dumoulin
De koersbaas doelde met zijn uitspraak op Tom Dumoulin. De Maastrichtse topman van Team Sunweb kwam tijdens de vierde etappe hard ten val. Een dag later is de voormalig Giro-winnaar alsnog afgestapt, terwijl hij dit jaar ook als een van de kanshebbers voor de zege werd gezien.

Lees ook: Giro: Tom Dumoulin gooit handdoek alsnog in de ring

Complete atleet
Verder was Vegni zeer content met het verloop van de wielerkoers. "We hebben verschillende etappes gemaakt, voor sprinters en andere renners, zoals de etappes naar L'Aquila en San Giovanni Rotondo", zegt hij. Zo waren er dit jaar meerdere etappes boven de 200 kilometergrens. Volgens Vegni ook een bewuste keuze. "Ik ben er niet van overtuigd dat korte etappes altijd meer spektakel brengen. Langere etappes laten de weerstand van renners zien. De winnaar van de Giro moet een complete atleet zijn, iemand die fysiek en mentaal sterk is."

Richard Carapaz is zondag met de Giro-zege aan de haal gegaan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen