Overslaan en naar de inhoud gaan

Gio Lippens becommentarieert Limburgse online wielerkoers

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 12:58

Wielerverslaggever Gio Lippens zal dinsdagavond de online wielerwedstrijd 'Koers op Rollen' van live-commentaar voorzien.

De koers is door wielerorganisator Michel van Dijke van Stichting Wielerbaan Geleen in het leven geroepen om wielrenners de kans te geven om tijdens de coronacrisis wielerwedstrijden tegen elkaar te rijden.

Gio Lippens als commentator
Dinsdag zal sportverslaggever Gio Lippens vanuit zijn huis aanschuiven als commentator. De in Hoensbroek geboren verslaggever is een bekende naam op televisie en radio bij de NOS. Zo neemt Lippens meestal het live radio-radiocommentaar bij de grote wielerwedstrijden voor zijn rekening

Tour de France
Sinds 1993 is Lippens de vaste wielercommentator van Radio Tour de France, eerst als reporter achterop de motor en sinds 2008 als verslaggever aan de finish.

Lees ook: Virtueel peloton begint vanuit woonkamer aan eerste etappe

Eén uur hard fietsen
Dinsdagavond is al de derde online Koers Op Rollen-wedstrijd. De doelstelling is om in één uur zoveel mogelijk kilometers te rijden. "Het is een mooie manier om toch te kunnen koersen", zegt Van Dijke. "Iedereen kan gewoon vanuit zijn eigen huis inloggen en meedoen". Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven via de website van de Stichting Wielerbaan Geleen.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen